Gratis warmtebeelden van uw woning: ontdek wat isolatie u kan opleveren!

Publicatiedatum: 

23 jan 2018

Woont u in Reeuwijk-Dorp en bent u benieuwd op welke plekken uw woning warmte – en dus energie – lekt? Of wilt u weten waar toch die kou in uw huis vandaan komt? Geef u dan nu op en maak kans op warmtebeelden van uw huis! Speciaal aangeboden door de gemeente aan de inwoners van Reeuwijk-Dorp, in samenwerking met het dorpsteam.

Wat zijn warmtebeelden?

Warmtebeelden of infraroodfoto’s laten de temperatuurverschillen van uw huis zien. Zo kunt u zien op welke plekken uw woning warmte verliest. Warmteverlies heeft niet alleen gevolgen voor uw comfort: als er warmte verloren gaat, gaat er ook energie verloren. En dat merkt u aan uw energierekening. Betere isolatie – bijvoorbeeld van een gevel of van een dak – kan warmteverlies tegengaan. Geef u dus op en krijg inzicht in wat isolatie u kan opleveren!

Wilt u kans maken?

Stuur dan voor 10 februari een e-mail naar [email protected] met daarin uw naam en adres of bel naar 06-13923735. Onder de aanmeldingen verloten we tien warmtebeelden. Tijdens het maken van de beelden loopt de adviseur met u door het huis en bespreekt de beelden met u. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor het maken van de beelden.

Deze actie geldt in eerste instantie alleen voor inwoners van Reeuwijk-Dorp. Bij voldoende belangstelling onderzoeken we de mogelijkheden om de actie een vervolg te geven in de overige dorpen binnen de gemeente.

Bron: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk (nieuws)