Openbare hoorzitting 15 januari 2018

Publicatiedatum: 

22 dec 2017

De commissie bezwaarschriften behandelt op 15 januari 2018 in het gemeentehuis van Bodegraven-Reeuwijk, Raadhuisplein 1 in Bodegraven, de volgende openbare zaken:

  • 19.30 uur         Bezwaarschrift gericht tegen een besluit op grond van de Wet openbaarheid van bestuur.
     
  • 20.00 uur         Bezwaarschrift gericht tegen de opgelegde last onder dwangsom voor illegale (bouw)werken, Meije naast 36 in Bodegraven.
     
  • 20.30 uur         Bezwaarschrift gericht tegen de afwijzing van een omgevingsvergunning voor de bouw van een bedrijfswoning op het perceel met het adres Edisonstraat 21 in Reeuwijk.
     
  • 21.00 uur         Twee bezwaarschriften gericht tegen de verleende omgevingsvergunning voor een hek (op de brug) op het perceel met het adres ’s-Gravenbroekseweg 5 in Reeuwijk.

De stukken van deze hoorzitting liggen een week voorafgaande aan de hoorzitting, op verzoek van een belanghebbende, (digitaal) ter inzage in het Klantcontactcentrum aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts). Belangstellenden kunnen deze hoorzitting bijwonen. Voor inzage in de stukken en eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer P.A. Steenaart, via telefoonnummer 0172 – 522 522.


Bron: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk (nieuws)