Meld een vrijwilliger of organisatie aan voor de Vrijwilligersprijzen!

Publicatiedatum: 

30 nov 2017

Kent u een vrijwilligersorganisatie, inspirerend project of een vrijwilliger die het afgelopen jaar van onschatbare waarde is (geweest) voor zijn of haar organisatie of project in onze gemeente?

Meld diegene dan voor 7 december aan via [email protected]. U kunt elke andere organisatie dan die van uzelf en ook individuele vrijwilligers aanmelden. De gemeente stuurt de drie meest voorkomende suggesties in voor de ‘Meer dan handen’-vrijwilligersprijzen. Met deze prijzen zet het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken zij hun waardering uit voor al die vrijwilligers die zoveel mogelijk maken.

Jaarlijks worden er voor de ‘Meer dan handen’-vrijwilligersprijzen landelijke initiatieven, lokale projecten en individuele vrijwilligers voorgedragen. Iedereen kan zijn of haar stem uitbrengen op hun favoriete project of vrijwilliger. In iedere categorie is een juryprijs en een publieksprijs. De prijzen worden uitgereikt in het voorjaar van 2018. 


Bron: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk (nieuws)